tisdag 11 november 2014

Star Wars Armada Wave 1

Är det något jag vill ha så är det det här.Armada är en episk, två personers miniatyrspel som sker i Star Wars universum. Du får spela med rymdarmador och ta dig an Imperiets Star Destroyers och försöka krossa alla som vill sätta sig upp mot den onda Galaktiska Imperiet, eller så får du spela som Rebell Alliansen och kämpa med deras skepp och göra vågade räder för att försvaga Imperiet sakta men försiktigt.


Man behöver ju bara se på lådan så är man på gränsen till extas.

Vilken glädje att få ta sig and Rebellerna med en sådan där Stjärnkryssare och krossa dem en för alla. Spelreglerna ser enkla ut och det verkar väldigt lätt att komma igång. Har ju redan spelat X-Wing Miniatyrgame (även om jag aldrig vunnit) och det har varit rätt så enkelt att lära sig. Ser man sedan på bilden om hur spelet ser ut är det ju riktigt häftigt.


När spelet komer ut lovas det att spelet kan gå att utvidgas och nu har de första uppgifterna om expansionerna också publicerats. Här är några av dessa "expansion packs".

Victory-class Star Destroyer Expansion Pack

CR90  Corellian Corvette Expansion Pack

Nebulon-B Frigate Expansion Pack

Gladiator-Class Star Destroyer Expansion Pack

 
Rebel Fighter Squdrons Expansion Pack

 

Imperial Fighter Squadrons Expansion Pack


Så visst är det här något som en vuxen man kan önska till julklapp eller. Spelet hittas på www.fantasyflightgames.com och där finns även länk till expansionerna.
DET NEGATIVA MED DETTA ÄR JU ATT SPELET HAR INTE ÄNNU GETTS UT.
Men vill nog ändå spela detta spel när det kommer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar