onsdag 14 december 2016

Vad är Netflix nya serie The OA

I går fick jag ett e-post från Netflix om en ny tv-serie. Började surfa litet på internet för att se vad det är och snubblade över dess Twitter. Fullt med mystiska tester som "Har du sett döden? Har du sett mörknet? Har du sett ljuset?.

Ingen verkar veta mera än vad som dyker upp i trailern. Prairie Johnson är en blind flicka som försvann när hon runt en 20 år. Men nu har hon kommit tillbaka och hennes syn har kommit tillbaka. Hon vägrar tala till någon om hennes försvinnande. Inte ens till hennes föräldrar och FBI.

Serien är skapat av Zal Batmanglij och Brit Marling (som också spelar Prairie Johnson). Batmanglij har regisserat alla 8 episoder och har gjort två psykologiska thrillers, Sound of My Voice och The East. I rollerna finns också Emory Cohen, Scott Wilson (Walking Dead), Jason Isaacs (Harry Potter), Riz Ahmed (Rouge One). Nu återstår det bara att se om detta är en liknande överraskningshit som t.ex. Stranger Things som fått en hel del Golden Globe nomineringar. Man får ju i alla fall hoppas. Trailern ser riktigt spännande och intressant ut.Serien har sin premiär på Netflix fredagen den 16 december.
The OA på IMDB.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar