torsdag 26 april 2018

International Tabletop Day 2018

International Tabletop Day 2018

 
Lördagen den 28.4.2018 mellan kl. 10-18 hålls i Fotocentrum Raseborgs utrymmen på Köpmansgatan 9 i Karis ett årligt återkommande evenemang som går under tittlen International Tabletop Day. (internationella brädspelsdagen).
 
 
Under dagen hålles Galleriets dörrar öppna i ca 8 timmar och allmänheten är välkomna in och spela brädspel eller så komma in och titta på när andra spelar och prata om allt möjligt kul som är på gång. Man kan även komma in och titta på Ulla Shemeikas fantastiska fotoutställning Heliga platser. Brädspel har ju blivit väldigt populära de senaste åren och detta är ett internationellt försök att återuppliva brädspelsintresset. Det är alltid roligt emellanåt om familjen, vänner och andra intresserade kan tillsammans samlas runt ett bord och fördriva några timmar med att spela och umgås. Vill man vara extrema brädspelare lämnas mobilen i rockfickan när man kommer in. :)
 
Detta är det sjunde året som detta evenmang ordnas. ITTD är en perfekt dag att Nörda sig och bota det där lilla som kliat i kroppen under en tid. Det där där man gärna vill göra något man inte gjort på väldigt länge. Brädspel är ett underbart sätt att få nya vänner, få fantastiska upplevelser och annars bara sitta med vänner och prata.
 
 
Välkommen på besök.
 
Evenemanget arrangeras i samband med
Raseborgs Science Fiction och Fantasy klubb
och
Fotocentrum Raseborg Valokuvakeskus rf.
 

 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar